• Në mungesë të Regjisores – miqtë dhe bashkëpunëtorët flasin për Burbuqe Berishën

    Nga të paktat profesione që është e pamundur t’i replikosh është regjia. Regjisori i mirë, të futë brenda një bote për të cilën e ke vetëdijen se nuk është e vërtetë, megjithatë, për shkak të mjeshtërisë, të bën të përjetosh emocionet më të vërteta që ke ndjerë ndonjëherë. E tillë ishte regjisorja Burbuqe Berisha. Regjisorja […]...

Të fundit nga Kulturë