• 8 marsi dhe betejat e vazhdueshme per barazi

    Përherë e më shumë dëgjohen zëra grash që thërrasin për barazi. Të jesh grua do të thotë të jesh e sfiduar. Veçanërisht kur do të sfidosh pabarazinë, që pak a shumë i bie tësfidosh burrat. Nën hijen e kësaj norme patriarkale, zërat e aktivisteve si Leonida Molliqaj, Besarta Breznica dhe Luljeta Demolli brohorisin. Këto gra […]

Të fundit nga Politikë