• Teknologjia dhe arti, të bashkë-ekspozuara

    Tablotë të prezantonin me një tjetër botë, atë të realitetit të shtuar. Ngado lëvizje, ngjyra të gjalla dhe imazhe të mbivendosura bukur. Për t’i përjetuar, nuk mjafton një shikim i thjeshtë. Nevojitet edhe një telefon inteligjent dhe aplikacioni shoqërues. Përballë punimeve artistike, ekrani i vogël i telefonit shfaq papritur një version të ndryshuar të fig...

Të fundit nga Teknologji

  • Teknologjia dhe arti, të bashkë-ekspozuara

  • Çka janë sulmet kibernetike dhe si të mbrohemi prej tyre?

  • Fëmijët që e “bojnë vetë” të ardhmen

  • KFConsole, videolojëra dhe ushqim në një pajisje