• “Tesha Vesha”: Dyqan si ky nuk keni parë asnjëherë – mjetet financiare nga shitja shpërndahen për bamirësi

    Dyqani i bamirësisë “Tesha Vesha” në Prishtinë ka 8 vjet që është themeluar nga organizata “Aksioni për Nëna dhe Fëmijë” (AMC). Me rroba, sende shtëpiake, çanta, aksesorë, këpucë e shumëllojshmëri të gjërave janë të mbushura hapësirat e këtij dyqani. Ato janë të dhuruara nga qytetarët dhe më pas shiten me çmime simbolike. Tashmë ky dyqan […]...

Të fundit nga Politikë