• Zbardhen 4 vendimet e para të qeverisë “Rama 3”

    Në mbledhjen e parë të qeverisë së re, 17 anëtarët e kabinetit kanë marrë katër vendimet e para, të shtunën e 17 shtatorit. Ishte kreu i qeverisë ai që bëri të ditur për publikun, projektligjet që pritet të votohen në Kuvendin e Shqipërisë. Projekt-Ligj për “Bashkëqeverisjen”, ishte vendimi i parë që “Rama 3” mori. Kjo […]...

Të fundit nga Politikë

  • “Rama 3”: Betimi dhe mbledhja e parë e qeverisë

  • Ora 10:00, betimi i kabinetit Rama para Metës

  • Zllash, çfarë ndodhi gjatë luftës në këtë fshat?

  • “Mu”, rreziku që i kanoset Kosovës në vjeshtë

  • Më shumë