• Ai ende nuk e ka idenë se kush fshihet prapa këtij sulmi. Ia hakuan llogarinë në Facebook dhe filluan të kërkojnë para n...

    Dikush ia vodhi fjalëkalimin e llogarisë, Smajl Çekajt, në Facebook dhe po u shkruan miqve të tij. Smajli është vëllai e komandantit dëshmor, Sali Çekajt, dhe njerëzit kanë shumë konsideratë për të. Ai thotë se u befasua kur filloi të pranojë telefonata. Duke pretenduar se është në gjendje të rëndë për shkak të COVID-19 dhe […]...

Të fundit nga Politikë