• “Dress for charity” – art dhe mode per bamirësi

    Eventi “Dress for Charity” nga The Change Foundation ishtemë shumë se një thirrje për t’i ndihmuar ata në nevojë. Një iniciativë kreative që synon ndryshime thelbësore në jetë njerëzish. Fondacioni ka për qëllim vetëdijesim dhe krijimin e mundësive më të mira për grupet më të izoluara në Kosovë – gratë, fëmijët dhe ata me nevoja [&hel...

Të fundit nga Kulturë