• Shqipëria, ish-diktatura staliniste e kthyer në perlën e Adriatikut

    Dikur, një prej shteteve më të mbyllura në botë. Sot, një prej perlave të bregdetit Adriatik. Shqipëria është kthyer në mënyrë të padiskutueshme në një atraksion të volitshëm turistik për gjithë turistët evropianë, me shifra ndjeshëm në rritje vit pas viti e me mbulim mediatik përtej të imagjinueshmes, deri një dekadë më parë. Një reportazh […]...

Të fundit nga Udhëtime

  • Kufiri i kohëve: rrëfimi për ndarjen dhe ëndrrat e koreaneve për bashkim

  • Brenda Arkivit Komunal të Prishtinës

  • Si u rigjet – pas 70 vjetësh – libri i parë shqip që u ex-komunikua nga regjimi jugosllav?

  • Thethi me rrugë të re

  • Më shumë