• “ND Group” i Familjes Destani prezanton “Eko-veturën” – në përurim merr pjesë edhe Neymar

    “Eko-vetura” është automjeti që u krijua duke përdorur të gjitha shkallët e lirisë në një makinë të thjeshtë elektrike. Kjo makinë e cila ofron hapësirë komode për pasagjerët dhe mundëson një shërbim ekonomik sipas kërkesës në funksionimin e automjetit, është e krijuar në mënyrë që t’i përshtatet të gjitha kushteve territoriale. E promovuar nga lojëtar...

Të fundit nga Teknologji