• Punësimi i personave me Sindromin Down, një jete e re me plot mundësi

    Sipas shifrave zyrtare janë 980 persona me këtë sindromë, por punësimi i tyre, ani pse i garantuar me ligji, mbetet akoma sfidë. Përmes programeve të ndryshme, Down Syndrome Kosova ka krijuar mjedis të përshtatshme për zhvillim profesional. Duke promovuar një qasje të barabartë në punë dhe duke ndihmuar në zhvillimin e aftësive të tyre profesionale, [&hellip...

Të fundit nga Jetesë & Stil

  • Pse (nuk) duhet të legalizohet marihuana në Kosovë?

  • “Dress for charity” – art dhe mode per bamirësi

  • “Tesha Vesha”: Dyqan si ky nuk keni parë asnjëherë – mjetet financiare nga shitja shpërndahen për bamirësi

  • “Hop on hop off” – përdore trotinetin, mos e keqpërdor planetin

  • Më shumë