• Pse (nuk) duhet të legalizohet marihuana në Kosovë?

    Marihuana është një drogë që përftohet nga bimët e llojit kanabis, dhe nëse e përdor, shkakton ndryshime të ndryshme në perceptimin, ndjenjat dhe mendimet e personit që e përdor. Legjislacioni dhe qasja ndaj marihuanës ndryshon nga vendi në vend. Shteti i fundit që e ka legalizuar përdorimin dhe posedimin është Gjermania, e cila tanimë lejon […]...

Të fundit nga Politikë