• FSHF: Dinastia ‘Duka’ mes forcimit dhe rënies

    I panjohur në fillimet e veta, por më i njohuri në rolet drejtuese përgjatë gjithë historisë së futbollit shqiptar, Armand Duka, presidenti aktual i Federatës Shqiptare të Futbollit (FSHF) është në krye të këtij posti që nga viti 2002. Dy dekada, të cilat e kanë bërë atë një njohës shumë të mirë të këtij sporti. […]

Të fundit nga Sport