• Kaos në “Feti Borova”, 30 tifozë futen në ring dhe godasin boksierin kolumbian

    Ndeshja mes Denis Nurja-s dhe kolumbianit Placido Ramirez nuk ka shkuar si duhet. Kjo, pasi teksa Nurja ra në ring (qëndronte te litarët), Ramirez përfitoi, duke e goditur atë në fytyrë. Kjo mjaftoi që rreth 30 tifozë të futen në ring, duke shkaktuar kaos. Pavarësisht ndërhyrjeve, duke qenë se ishin shumë tifozë, Ramirez nuk ka […]