• E vërteta e lajmeve të rreme

    Ndonëse të përafërta, keqinformimi, dezinformimi dhe lajmet e rreme nuk janë e njëjta gjë. Keqinformimi përfshin çdo informacion të rremë që shpërndahet, pa marrë parasysh nëse ka pasur qëllime mashtrimi apo jo. Dezinformimi nënkupton qëllimin për mashtrim, manipulimin e rrëfimit dhe fakteve dhe në shkallë të fundit, propagandën. Ndërkaq, lajmet e rreme para...

Të fundit nga Teknologji