• Historia unike e odës 200-vjeçare në Begracë të Kaçanikut: U bënë vulat e para të UÇK-së dhe e vizituan Bajram Curri e I...

    Oda e veçantë e familjes Luzha në fshatin Begracë të Kaçanikut është 200 vjet e vjetër. Ata kanë bërë shumë përpjekje për ta ruajtur këtë pasuri. Oda e Luzhës është shndërruar në odë muze dhe vizitohet nga shumë njerëz. Berat Luzha, anëtar i kësaj familje tregoi për veçantitë e kësaj hapësire të traditës së vjetër, […]...

Të fundit nga Politikë