• Magjia e kryeveprave botërore mbështjell skenën e Chopin Piano Festival

    Baritoni i shquar tajlandez, Saran Suebsantiwongse dhe pianistja e mirënjohur, Alberta Troni, dhanë një performancë të shkëlqyer në mbrëmjen që lamë pas. Për një muaj – deri më 9 qershor – skena e Chopin Piano Fest do të mbështillet nga magjia e kryeveprave të muzikës klasike dhe bashkëkohore.

Të fundit nga Kulturë