• Nën përkujtimin për themeluesen, Burbuqe Berisha, shfaqje nga tërë bota luhen në skenën e Prishtina International Theate...

    Bota – si e tërë – është një skenë e madhe, në të cilën luhen aktet e kaq shumë jetëve njerëzore, që hyjnë dhe dalin, si aktorë të roleve që kanë zgjedhur apo u janë caktuar. Teatri, që është vetë jeta, vjen si njëlloj ndërmjetësuesi, që i përball njerëzit me të vërtetat. Ka tetë vjetë […]

Të fundit nga Kulturë