• Sveçla: Toleranca ndaj kriminaliteteve si fajdeja e haraçi ka përfunduar

    Pas një aksioni të policisë në rajonin e Prishtinës, Pejës dhe Gjilanit, në luftimin e aktiviteteve kriminale të fajdes dhe detyrimit, ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, tha se toleranca ndaj kriminaliteteve si fajdeja e haraçi dhe çdo fenomeni të dëmshëm për qytetarët ka përfunduar. “Deri më tash janë arrestuar 7 persona, të cilët […]...

Të fundit nga Politikë