• Llucija, pastiçeria që për çerek shekulli ëmbëlsoi jetët e prishtinasve

    Një prej gëzimeve të lirisë, ajo do t’i çelte dyert si projekt i përkohshëm, për të mos i mbyllur më asnjëherë. Çelja e biznesit – në Kosovën e çliruar – ishte festë e veçantë për Llucija Laçi Dedën. Pothuaj një dekadë më parë ajo kishte qenë deputete e kuvendit që kishte miratuar Kushtetutën e Kaçanikut, […]

Të fundit nga Jetesë & Stil

  • Pse (nuk) duhet të legalizohet marihuana në Kosovë?

  • “Dress for charity” – art dhe mode per bamirësi

  • “Tesha Vesha”: Dyqan si ky nuk keni parë asnjëherë – mjetet financiare nga shitja shpërndahen për bamirësi

  • Punësimi i personave me Sindromin Down, një jete e re me plot mundësi

  • Më shumë