• Si po e ndryshon inteligjenca artificiale biznesin dhe çfarë po bëjnë kompanitë kosovare?

    Nga 27-30 Maj, Prishtina dhe Innovation Centre Kosovo (ICK) janë nikoqire të edicionit të parë të AI Startup, Kampit Rajonal për Inteligjencë Artificiale. Në ngjarjen më të madhe, 30 kompanive pjesëmarrëse nga Ballkani Perendimor u janë bashkuar 15 ekspertë global të AI, liderë të industrisë së TIK, mentorë dhe folës të kalibrit botëror. Shifrat e […]...

Të fundit nga Teknologji

  • Influencer: Imponim i kohës apo profesion i ri?

  • Inteligjenca artificiale në rrugëtimin e transformimit të njerëzimit

  • E vërteta e lajmeve të rreme

  • “Hop on hop off” – përdore trotinetin, mos e keqpërdor planetin

  • Më shumë