• Udhëtimi artistik i Gjelosh Gjokajt – “Pikasos së Ballkanit”, shfaqet para publikut kosovar

    Pikaso i Ballkanit, siç kanë mësuar ta quajnë plot gazetarë, ndonëse ai ishte krejt i veçantë dhe i madh jo vetëm në krijimet, por edhe në numrin e tyre, erdhi i plotë në Prishtinë, pas shumë kohësh. “Rrugëtimi Modernist i Gjelosh Gjokaj” është titulli që kuaratori i ekspozitës i’a ka vendosur, duke rrezikuar që të […]

Të fundit nga Kulturë