• Inteligjenca artificiale në rrugëtimin e transformimit të njerëzimit

    AI apo Inteligjenca Artificiale është një kompjuter, që përmes imitimit të krijmit të lidhjeve nervore, arrin ta simulojë aftësinë e njeriut për të menduar. Një prej gjërave më interesante është si kompjuteri arrin ta mësojë veten. Kjo njihet me termin “Machine Learning” dhe është arsyeja pse kompjuteri arrin ta kuptojë dhe dallojë zërin, t’i njohë […...

Të fundit nga Teknologji

  • Si po e ndryshon inteligjenca artificiale biznesin dhe çfarë po bëjnë kompanitë kosovare?

  • E vërteta e lajmeve të rreme

  • “Hop on hop off” – përdore trotinetin, mos e keqpërdor planetin

  • “ND Group” i Familjes Destani prezanton “Eko-veturën” – në përurim merr pjesë edhe Neymar

  • Më shumë