• Influencer: Imponim i kohës apo profesion i ri?

      Mijëra, dhjetëra e qindra mijëra dhe madje miliona ndjekës. Fotografi dhe video që shihen disa milionë herë. Krejt këto lidhen me një emër, që ka nisur të bëhet i njohur dhe jo pak i rëndësishëm. Një pjesë e quajnë edhe profesion, influencer, që në shqip i bie njeri me ndikim.

Të fundit nga Teknologji

  • Si po e ndryshon inteligjenca artificiale biznesin dhe çfarë po bëjnë kompanitë kosovare?

  • Inteligjenca artificiale në rrugëtimin e transformimit të njerëzimit

  • E vërteta e lajmeve të rreme

  • “Hop on hop off” – përdore trotinetin, mos e keqpërdor planetin

  • Më shumë