• Kosovarët festojnë Bajramin e Fitrit, nën lutjet për një të ardhme më të mirë

    Tridhjetë ditët e sakrificës dhe vetëmohimit të Ramazanit janë mbyllur, vështirësitë tani i lënë vend gëzimit. Më të afërt me njëri-tjetrin dhe me krijuesin e tyre, myslimanët gëzojnë Bajramin dhe akti i parë është falja e Namazit. Bajrami i Fitrit është festë e mëshirës dhe solidaritetit, në thelb të saj është synimi që myslimanët ta […]...

Të fundit nga Politikë