• “Dy Luanë drejt Venecias”, kandidatura e Shqipërisë për “Oscar”

    Filmi “Dy Luanë drejt Venecias”, me skenar dhe regji nga Jonid Jorgji, prodhuar nga shtëpia kinematografike “EJF FILM” do të konkurrojë në “International Feature Film Award”, edicioni i 94-t. Mbrëmjen e 7 qershorit 2021, personazhe të botës së artit, medias, jo vetëm, ishin të pranishëm në promovimin e filmit më të ri shqiptar, i cili...

Të fundit nga Kulturë

  • “Dy Luanë drejt Venecias”, kandidatura e Shqipërisë për “Oscar”

  • Ikonat e Zografit-Copëza historie që përtërihen

  • Robert Bisha dhe detajet e vogla për ndryshimin e madh

  • Ferizaj, qyteti i muraleve

  • Më shumë