• Gjithçka që tha Kurti në Seancën e rrëfimit

    5 ditë pas pranimit të planit të zbatimit të Marrëveshjes për Rrugën e Normalizimit të Marrëdhënieve ndërmjet Kosovë dhe Serbisë, kryeministri Albin Kurti, është ftuar të raportojë në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës pikërisht për takimin e 18 marsit ku ishte negociuar Aneksi i Marrëveshjes. Shefi i Qeverisë ndonëse një ditë më parë në […]...

Të fundit nga Politikë