Pajisje

Televizori i padukshëm: Rafti OLED fiton Red Dot 2022


Një televizor i tejdukshëm që duket si një raft kur nuk përdoret, një ditë mund të jetë në shtëpitë tona.

Në vend të një ekrani të madh të zi që dominon dhomën, kjo teknologji e re “zhduket” në dekor.

Pjesa e sipërme e kompletit duket si një raft, ndërsa poshtë një panel xhami i pastër shtrihet deri në dysheme.

Rafti OLED është fituesi i çmimit të konceptit të dizajnit Red Dot 2022.

Kategoria e çmimeve ku rafti OLED u shpall fitues është kategoria Design Concept, e cila fokusohet në konceptet, idetë dhe vizionet krijuese.

The watch and weather are shown on the transparent OLED Shelf screen attached to the wall, and a woman on the opposite side is looking at it.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore