• Ku Gabuam me Skënderbeun?

    Intervistat e realizuara për më shumë se një vit me personalitete të shquara shqiptare nga Baton Haxhiu në emisionin Ku Gabuam vijnë të përmbledhura në formë të dokumentarëve në serinë MEMORY – Ku Gabuam. Episodi i parë trajton pikëpamjet e historianëve, publicistëve, gazetarëve shqiptarë më në zë, për figurën e heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti – […]...

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • Një luftë nukleare – Çfarë i ndodh botës?

  • Çka e solli Luftën në Evropë?

  • Dita e Pavarësisë – Imazhe Historike

  • 6 Marsi: Zgjedhjet lokale – Rëndësi kombëtare

  • Më shumë