• Fijet që na lidhin

Të fundit nga TR-PR: Ku gabuam?

Trajton trajektoret dhe historitë e shqiptarëve, në formatin e intervistës dhe debatit. Momentet, çështjet dhe ngjarjet që i ndajnë dhe bashkojnë shqiptarët vihen përpara një hetimi historik.

  • Kthesat e rrugëtimit ekonomik

  • Liga që na bashkon

  • Bashkimi midis (pa)mundësive

  • Pengesat dhe premisat e bashkimit

  • Më shumë

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.