• Veriu si Tiroli Jugor – askush s’e besonte as atëherë

    9 Nëntor 2023, 13:18

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.