• Veriu si Tiroli Jugor – askush s’e besonte as atëherë

    9 Nëntor 2023, 13:18

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • Dosjet Speciale – Historia e bashkëpunimit të Serbisë me Gjykatën...

  • Devijimi Special

  • Një luftë nukleare – Çfarë i ndodh botës?

  • Çka e solli Luftën në Evropë?

  • Më shumë