• Arroganca e pushtetit dhe vota e popullit

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • Hileja e rritjes së çmimeve

  • PD – Viti Zero

  • (S)ËSHTË PUNË TARGASH

  • Non-papers (Sekretet e Letrave)

  • Më shumë