• Kosovës i kthehen terri dhe rryma e shtrenjtë

Të fundit nga E vërteta me fjalë

Të vërtetat e fshehura në pamje të parë, për dimensione të ndryshme të shoqërive dhe realiteteve shqiptare, nxirren në pah përmes një espresso informatash, në formën e dokumentave, shifrave dhe grafikëve.

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.