• PD – Viti Zero

    Në 30 vjet histori të Partisë Demokratike, ujërat nuk do të ishin kurrë të trazuar brenda saj, sa në përvjetorin e dekadës së tretë. Si një ndër partitë më jetëgjata në majat e politikës shqiptare, viti i 30-ë i saj, ngjason me Vitin Zero. Në rrëfimin e kujtesës së tre gazetarëve, Mentor Kikia, Aleksandër Çipa […]

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • Veriu si Tiroli Jugor – askush s’e besonte as atëherë

  • Dosjet Speciale – Historia e bashkëpunimit të Serbisë me Gjykatën...

  • Devijimi Special

  • Një luftë nukleare – Çfarë i ndodh botës?

  • Më shumë