• “Specialët”

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • (S)ËSHTË PUNË TARGASH

  • Non-papers (Sekretet e Letrave)

  • ISIS – Të Rikthyerit Askund

  • Grand-koalicioni? (Pjesa e dytë)

  • Më shumë

Pika e shoubizit. Pika e pyetjeve dhe pika në fund të secilës përgjigje. Pika e intervistave, e thashethemeve dhe pika e të vërtetave të fshehura. Gjithçka në një pikë.