Vitjon Nina

Gazetar

Vitjon Nina u lind më 1 mars 1993 në Tiranë. Në vitin 2019, ai u diplomua në Psikologji. Shkrimi është një pasion i kahershëm, fillimisht i frymëzuar nga autorët klasikë dhe më pas i orientuar drejt publicistikës. Fushat e interesit përfshijnë politikën, çështjet sociale dhe kulturën. Prej janarit 2021, autor për Albanian Post.

Vitjon Nina u lind më 1 mars 1993 në Tiranë. Në vitin 2019, ai u diplomua në Psikologji. Shkrimi është një pasion i kahershëm, fillimisht i frymëzuar nga autorët klasikë dhe më pas i orientuar drejt publicistikës. Fushat e interesit përfshijnë politikën, çështjet sociale dhe kulturën. Prej janarit 2021, autor për Albanian Post.

Të fundit