Altina Marmullaku

Gazetare

Altina Marmullaku është e diplomuar në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Filologjisë – Departamenti i Gazetarisë. Ajo iu bashkua ekipit të Albanian Post në prill të vitit 2021. Interesimi i saj gazetaresk shtrihet në fushën e shëndetësisë, drejtësisë dhe të politikës.

Altina Marmullaku është e diplomuar në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Filologjisë – Departamenti i Gazetarisë. Ajo iu bashkua ekipit të Albanian Post në prill të vitit 2021. Interesimi i saj gazetaresk shtrihet në fushën e shëndetësisë, drejtësisë dhe të politikës.

Të fundit