Opinion

Florin Aliu

Profesor i ekonomisë

Ligjërues i ekonomisë dhe financave pranë Zlín University në Çeki dhe Universitetit për Biznes dhe Teknologji në Kosovë. Hulumtimet shkencore përfshijnë fushat e riskut të portfolios, vlerësimit të kompanive dhe çmimit të stoqeve. Mban master dhe doktoratë nga Zlín University dhe bachelor nga Universiteti i Prishtinës.

  • Florin Aliu

    Trekëndëshi ekonomik i Kosovës

    Sistemi financiar është një pjesë e rëndësishme e zhvillimit të përgjithshëm ekonomik, pasi mundëson transferimin e parave nga ata që kursejnë te ata ...
    6min