• Non-papers (Sekretet e Letrave)

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • ISIS – Të Rikthyerit Askund

  • “Specialët”

  • Grand-koalicioni? (Pjesa e dytë)

  • Grand-koalicioni? – (Pjesa e parë)

  • Më shumë