• Hileja e rritjes së çmimeve

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • Ku Gabuam me Skënderbeun?

  • Dhomat aspak Speciale të Hagës

  • Mbledhjet e “Diplomatëve” dhe “Patriotëve”...

  • …nuk TË GODAS më, PRAPË

  • Më shumë