• Përpara, në të kaluarën (Konflikti për historinë në mes të Maqedonisë Veriore dhe Bullgarisë)

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • 10 vjet Dialog (Pjesa e Dytë)

  • 10 vjet Dialog (Pjesa e Parë)

  • Të vetmuar së bashku

  • Koalicionet: Arti i politikës shqiptare

  • Më shumë