Tri institucionet kryesore në shëndetësi vazhdojnë të jenë pa drejtor, “emërimi i dy bordeve të fundit në ShSKUK me njerëz që njihen për keqmenaxhim”

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës, Fondi i Sigurimeve Shëndetësore dhe Inspektorati Shëndetësor, institucionet më të rëndësishme për funksionimin e shëndetësisë në Kosovë, vazhdojnë të jenë institucione që operojnë vetëm me ushtrues detyre apo edhe pa udhëheqje fare. Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK), funksion me ushtrues detyre qysh nga muaji janar, ndërsa fondi … Vazhdoni me leximin e Tri institucionet kryesore në shëndetësi vazhdojnë të jenë pa drejtor, “emërimi i dy bordeve të fundit në ShSKUK me njerëz që njihen për keqmenaxhim”