• Genc Nuza, njeriu që hap dyert e Evropës për gjyqtarët kosovarë

    Ka pesë vite që Kosova është pranuar në FIFA dhe UEFA. Me rritjen e futbollit të luajtur, është rritur edhe mundësia që gjyqtarët kosovarë të gjejnë rrugën për Evropë. I pari që e arriti këtë gjë, ishte gjashtë herë gjyqtari më i mirë në Kosovë – Genc Nuza. Për Albanian Post, ai tregon rreth eksperiencës […]

Të fundit nga Sport

  • Padeli, sporti më i ri në Shqipëri

  • Taekwondo: Sporti koreano-jugor që “lulëzon” në Shkodër

  • Deponimi i luhatur i futbollit të Kosovës së pavarur

  • Dukati olimpik i Kosovës – 2 olimpiada, tri medalje

  • Më shumë