Sport

Genc Nuza, njeriu që hap dyert e Evropës për gjyqtarët kosovarë


Ka pesë vite që Kosova është pranuar në FIFA dhe UEFA.

Me rritjen e futbollit të luajtur, është rritur edhe mundësia që gjyqtarët kosovarë të gjejnë rrugën për Evropë.

I pari që e arriti këtë gjë, ishte gjashtë herë gjyqtari më i mirë në Kosovë – Genc Nuza.

Për Albanian Post, ai tregon rreth eksperiencës së tij dhe të ardhmes së ndarjes së drejtësisë në Kosovë.

Më poshtë – kronika me të ftuar Genc Nuzën.

 

 

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore