• Fitorja e revanshit e Italisë – si u prit në Tiranë

    Londra, kryeqyteti i magjisë së futbollit, priti gjysmëfinalen e parë, mes Italisë dhe Spanjës. Azurët, skuadra e vetme me çdo fitore deri në këtë fazë, kërkonte të vazhdonte ecurinë e jashtëzakonshme. Spanja, në anën tjetër, synonte përsëritjen e suksesit të finales së vitit 2012. Brenda kohës së rregullt dhe asaj shtesë, fitues nuk pati. U […]...

Të fundit nga Sport