Sport

Çka nëse F1 dhe NBA do bashkëpunonin?


Me rastin e fillimit të sezonit të ri të NBA, Formula 1 ka sjellë disa dizajne të veçanta të makinave.

Ata kanë veshur makinat e Formula 1 me ngjyrat e disa prej klubeve të NBA.

Këtë javë po ashtu mbahet gara në Austin, Texas, që sheh F1 dhe NBA edhe më afër njëra-tjetrës.

Makina F1 – Golden State Warriors
Makina F1 – Phoenix Suns
Makina F1 – Detroit Pistons
Makina F1 – Indiana Pacers
Makina F1 – Los Angeles Lakers
Makina F1 – Sacramento Kings
Makina F1 – Los Angeles Clippers
Makina F1 – Cleveland Cavaliers
Makina F1 – Chicago Bulls
Makina F1 – Milwaukee Bucks

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore