Aplikacione

ChatGPT me një ndryshim revolucionar


OpenAI ka njoftuar një veçori të re interesante për chatbotin e tyre me inteligjencë artificiale, ChatGPT.

Ky ndryshim lejon përdoruesit të komunikojnë me ChatGPT përmes zërit. Veçoritë e reja kanë ngjashmëri me ato të disponueshme në produkte të tjera si Alexa dhe Siri nga Amazon dhe Apple.

ChatGPT, Generative AI and How They're Impacting Retail - Multichannel  Merchant

Në të njëjtën kohë, OpenAI ka prezantuar një tjetër veçori që lejon chatbotin të përgjigjet në kërkesat e përdoruesve bazuar në imazhe.

Kështu, përdoruesit mund të ngarkojnë një fotografi të ushqimit brenda frigoriferit dhe të kërkojnë ndihmë nga ChatGPT për të krijuar një plan ushqimor duke përdorur përbërësit e disponueshëm.

Shkarkimi dhe publikimi i teksteve nga Albanian Post nuk lejohet pa përmendur burimin. Faleminderit për respektimin e etikës së profesionit të gazetarit.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore