• Zgjedhjet në Kosovë: Video-dëshmitë që çuan në rivotim në Han të Elezit

    Komuna e Hanit të Elezit do të përsëris edhe një herë procesin e votimit për Kryetar Komune. Kjo, pas vendimit që Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), ka marrë pas takimit të mbajtur këtë të enjte. Ankesa në PZAP kishte bërë Rufki Suma, kandidat i pavarur, për kryetar komune në këtë qytet, ku ndër […]

Të fundit nga Politikë