• Vrasja e trefishë në Gllogjan: Ende asnjë nga dëshmitarët s’është intervistuar – po bëhet ekzaminimi balistik në Zvicër...

    Kanë kaluar gjashtë muaj prej kur ka ndodhur vrasja e Gani Gjokajt, Genta Mustafaj dhe Ledion Hamzaj në fshatin Gllogjan të Deçanit. Sipas Prokurorisë së Pejës, ata u vranë nga Kreshnik Mehmataj me AK-47. Ky i fundit sipas aktvendimin për fillimin e hetimeve bashkë me vëllezërit dhe babanë për hakmarrje e kryen vrasjen e trefishtë. […]

Të fundit nga Politikë