• Tirana me ngjyra dhe hijet e politikës gri

    Tirana është qendra gjeografike, ekonomike dhe sociale e Shqipërisë. Pesë, janë bashkitë që përbëjnë këtë qark: Kavaja, Rrogozhina, Vora, Kamza dhe kryeqyteti, Tirana. Si qarku më dinamik dhe më i populluar i vendit, Tirana i jep sallës së parlamentit numrin më të madh të deputetëve – 36 të tillë. Një e treta e popullsisë jeton […]...

Të fundit nga Politikë